Reflekser i håret – få et flot farvespil

Drømmer du om et smukt hår, der er fuld af liv? Håret kan hurtigt fremstå fladt og glansløst uden hjælp fra en frisør, der er dygtig til lyse striber og farver.

Hos By-S laver vi reflekser i håret, der skaber smukke striber. Vi er alle erfarne med hårfarvning og de komplicerede teknikker og processer, der skal til for at opnå et flot resultat.

Skal vi skabe et flot farvespil i dit hår? Book en tid på 31109898.

Bæredygtig hårfarve fuld af plejende ingredienser

By-S har stort fokus på at passe godt på jorden og på dig som kunde. Når vi som frisør laver lyse striber eller farver hår, anvender vi derfor udelukkende bæredygtige og økologiske produkter.

Vi bruger Oway hårfarve uden ammoniak, som er mild for hår og hovedbund. Med produktets plejende ingredienser tilfører det også en masser fugt og næring, som hjælper til en flot glans i håret.

De økologiske hårfarver indeholder biodynamiske og nærende olier, så du kan trygt få skønne reflekser i håret og nyde en lækker wellness behandling hos By-S.

Prisen på lyse striber varierer alt efter din hårlængde. Se priserne her.

Frisør i Charlottenlund med ekspertise i striber

By-S består af kreative og kvalitetsbevidste frisører, og vi gør altid vores bedste for at give dig en så god behandling som mulig. Vi har alle en høj faglighed, som vi sørger for at vedligeholde og videreudvikle, så vi fortsat kan være blandt de dygtigste inden for vores fag.

​​Derfor kan du roligt forvente en god oplevelse, når du vælger at få lavet reflekser i håret hos os. Det er ofte et stort valg at få lavet reflekser hos en frisør, derfor guider vi dig altid i valg af farver og vedligeholdelse, så du føler dig tryg ved behandlingen.

Bestil tid til reflekser i håret

Ønsker du at få lavet reflekser i håret ved hjælp af plejende produkter? Book en tid via vores telefon 31109898 eller vores online booking.

Du er også meget velkommen til at besøge salonen, ringe til os eller skrive til os på sanne.hamburger@gmail.com, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Vi glæder os til at tage imod dig.