Frisør Striber

Hair By S er din dygtige frisør til striber. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle teknikker, der giver dig de flotteste striber. Bestil tid hos en frisør hvis du ønsker striber, og undgå dårlige resultater, med grønne og gullige skær. Vi har et dygtigt team, som kan lave de bedste lyse striber, som passer bedst til dig.

Vi udfører professionelle frisør striber, med brug af udelukkende økologiske produkter. Vi er en grøn frisør med fokus på miljøet, derfor benytter vi også kun produkter som lever op til dette. Hos Hair By S passer vi på både dig og miljøet, og dine lyse striber bliver derfor lavet med produkter som er milde for dit hår og hovedbund. Læn dig trygt tilbage og nyd en selvforkælende behandling med lyse striber hos en frisør, med kvalitetsbevidste produkter.

Lyse Striber

Få lyse striber hos frisør Hair By S. Vi er eksperter i at skabe flotte og naturlige lyse striber, som passer perfekt til dig og din hårtype. Vores dygtige og uddannede frisører vejleder og hjælper gerne med hvilken type af lyse striber, som vil passe dig bedst.
Besøg din frisør for striber, hvis du ønsker en lettere måde at skabe spil i håret eller ændre din frisure. At få lavet lyse striber hos en frisør, er den bedste måde at sikre et flot og omhyggeligt resultat.

Ønsker du lyse striber fra en frisør, skal du besøge Hair By S. Uanset om du ønsker små forandringer i håret, eller en større makeover, kan vi skabe det look du ønsker.

Lyse Striber Pris

Hos Hair By S, tilbyder vi lyse striber til en pris, som afspejler vores kvalitetsprodukter og gode håndværk, men på et niveau hvor alle stadig kan være med. Vi tilbyder både lyse striber som enkeltstående behandling eller i kombination med klip, kur, føn eller styling.
Du kan læse mere om vores pris på lyse striber og andre behandlinger her.

Ønsker du at bestille tid til at få lavet lyse stribe hos frisør Hair By S, kan du gøre det gennem vores online booking eller på tlf. +45 31 10 98 98. Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.