Børneklip

Hos Hair By S tilbyder vi børneklip. Vi har mange års erfaring med klip af børn, og ved derfor hvad der skal til for at dit barn får en god oplevelse. Sammen med dig og dit barn, finder vi ud af hvordan vores børneklip skal forløbe, så alle får en god oplevelse.
Ligesom alle vores andre behandlinger, benytter vi os ved børneklip kun af de bedste produkter. Alle produkter i salonen er skånsomme, uden ammoniak, alkohol, sulfater eller parabener. Vi ønsker nemlig at være en grøn frisør, som tilbyder biodynamiske og økologiske produkter til vores børneklip samt andre behandlinger også.

Uanset alder, er et besøg hos frisøren vigtig. Vi er ikke kun dygtige når det kommer til dameklip og herreklip, men også når det handler om børneklip. I vores salon gør vi vores bedste for at give dit barn en tryg oplevelse, når I besøger os.

Børneklip Charlottenlund

Hair By S består af et dygtigt team, som er vant til at tilbyde børneklip i Charlottenlund. Vi har erfaring i at klippe børn i alle aldre og ved derfor også, at ingen børn er ens. En tryg og behagelig atmosfære er vigtig for at skabe de rigtige rammer for et godt børneklip.
Når I besøger salonen for et børneklip i Charlottenlund, kan nogle børn godt være nervøse for at få klippet deres hår, men vi er eksperter i at håndtere sådanne situationer. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at dit barn føler sig rolig og afslappet under deres børneklip.

Børneklip Pris

Kommunikation er altid vigtigt som frisør, men særligt ved børneklip er det vigtigt at følge med i hvordan dit barn har det, særligt hvis der er tale om nervøsitet. Vi sørger for, at både du og dit barn er tilfredse og glade for det færdige resultat. Nogle børn har tidligt et ønske om hvordan deres frisure skal se ud, men er dette ikke tilfældet, stiller vi heller end gerne vores mange års erfaring med børneklip til rådighed, og vejleder i hvad der vil fungere bedst for dit barns hårtype og personlige stil.

Hos Hair By S, tilbyder vi en god børneklip pris. Ønsker du at se vores oversigt over pris for børneklip og andre behandlinger, kan du se dem her.
Ønsker du at bestille tid til børneklip, kan du gøre det online eller på tlf. 31 10 98 98.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.