Økologisk frisør i Charlottenlund

Det er formentlig ikke nyt for nogen, at kloden er under pres. Hver eneste dag træffer vi mennesker nogle valg, der kan være hårde ved miljøet. Både når vi vælger transport, indkøb og frisør.

Som økologisk frisør i Charlottenlund ønsker By-S at være dit bæredygtige valg, når du ønsker lidt selvforkælelse og en ny, flot frisure. Vi er nemlig af den overbevisning, at det skal være muligt at gøre noget ud af sig selv og nyde livet, uden det er på bekostning af miljøet og sundheden.

En behagelig oplevelse med naturlig hårfarvning

Når du besøger vores salon i Charlottenlund, er du ikke i tvivl om, at du er trådt ind hos en økologisk frisør, der værner om bæredygtige principper.

Du bliver som det første budt på økologisk kaffe eller te, som du kan nyde, imens du bliver forkælet med afslappende hovedbundsmassage.

Vores valg af hårprodukter afspejler også vores bæredygtige tilgang. Vi bruger udelukkende miljøvenlig hårfarve, der ikke indeholder unødvendige kemikalier, der kan være til skade for din sundhed eller vores klode.

Kom på besøg hos en økologisk frisør i Charlottenlund

Hos frisør By-S bliver du altid mødt med et smil, for vi glæder os altid til at yde en professionel service, hvor der er fokus på dig som kunde.

Vi glæder os til at forkæle dig med en naturlig hårfarvning, hvad end du skal have farvet hele håret, have lyse striber eller drømmer om den populære balayage farveteknik. Hvis du skal have klippet spidserne eller have sat håret til en stor begivenhed, så ser vi også frem til at give dig en frisure af kvalitet.

For os er det absolut vigtigste, at du forlader vores salon med et stort smil på læben, fordi du føler dig endnu bedre tilpas med din nye, sunde frisure.