Få balayage hår, der giver et naturligt farvespil

Frisør By-S tilbyder den populære balayage farveteknik, som giver et flot og naturligt spil i håret. Ved balayage-farvning arbejder frisøren i frihånd, og håret får lyse striber (reflekser) på en meget naturlig måde.

Fordelene ved balayage er, at farven ser utroligt blød og naturlig ud, der kommer ingen markant udgroning, og den skal ikke friskes op ret tit. Hvis du allerede har fået balayage hår, så hjælper vi også meget gerne med en opfriskning.

Skal vi hjælpe dig med en balayage-farvning? Kontakt os på 31109898.

Professionel balayage af frisør i Charlottenlund

Frisør By-S består af et kompetent team, som altid står klar til at hjælpe med en balayage-farvning af høj kvalitet.

Vores mål er, at du skal føle dig godt tilpas og tryg i vores salon, derfor er vores service i top. Vi guider og vejleder dig i behandlingen, hvor vi samtidig tager højde for dine ønsker. For at kunne leve op til dette tager vi os god til hver eneste kunde, der vælger at få lavet balayage med os som frisør i København.

Et flot look med balayage hår

Det er med tiden blevet meget populært at få lavet balayage hår. Derfor har vi hos By-S også fået en masse erfaring med den komplicerede farveteknik.

Vi ønsker at leve op til dine ønsker, og vi går derfor også meget op i at skabe et look, der passer til dit udseende. Derfor beslutter vi også sammen med dig, hvor kraftige dine balayage highlights skal være. Dit hår kan nemlig både blive meget blond eller blot blive afbleget en smule, så hårfarvningen giver det lidt spil.

Bestil tid til balayage-farvning

Skal vi sammen finde den helt rette balayage-farvning, der fremhæver din naturlige skønhed? Book en tid ved at kontakte os på 31109898 eller via vores online booking.

Vi ser frem til at se dig i salonen.