Økologisk hårfarve med plejende ingredienser

Når du lysner håret, kan det let medføre skader, der kommer til udtryk som grønne og gullige skær – hvis det ikke bliver gjort korrekt. Derfor bør du altid gå til en professionel frisør, når du skal have farvet dit hår.

Hos By-S bruger vi kun økologisk hårfarve, så vi skader dit hår mindst muligt. Vi er et team af professionelle frisører med stor erfaring og ekspertise inden for bæredygtig afblegning af hår og hårfarvning, så du kan trygt overlade din hårfarvning til os som din frisør.

Kontakt os på 31109898, hvis du ønsker at bestille tid til en naturlig hårfarvning eller har spørgsmål til behandlingen.

Naturlig hårfarvning for dig og miljøet

Vi bruger udelukkende bæredygtig og økologisk hårfarve, da frisør By-S fokuserer på at passe godt på både miljøet og dig som kunde.

Vores produkter er milde for håret og hovedbunden, og de tilfører en masse fugt og næring, som bidrager til et sundt og flot hår med glans. De biodynamiske og plejende olier i vores bæredygtige hårfarver sørger for, at du trygt kan læne dig tilbage og nyde en lækker wellnessbehandling.

Vi er kreative og kvalitetsbevidste frisører, og vi gør altid vores bedste for at give dig en skøn oplevelse. Derfor går vi ved hver behandling efter et flot resultat, som ikke går på kompromis med vores miljøvenlige principper.

Bestil tid til økologisk hårfarve

Vores salon ligger centralt på Ordrupvej i Charlottenlund. Kom forbi salonen og hør, hvad vi kan tilbyde dig inden for afblegning af hår og andet naturlig hårfarvning.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon Tlf.: 31 10 98 98 eller sanne.hamburger@gmail.com. Bemærk, at mailen ikke kan bruges til tidsbestilling.

Vi glæder os til at se dig i salonen.