Damefrisør med fokus på dine ønsker

Hos Hair By S er vores fornemmeste opgave som damefrisør at give dig den bedst mulige oplevelse, så du føler dig smuk og glad, når du forlader vores salon. Derfor ligger vores fokus på dine ønsker, samtidig med at vi guider og hjælper dig med at opnå en flot, ny frisure, som du føler dig godt tilpas med.

Vi har god tid til hver eneste kunde

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have en ny frisure, eller om du skal beholde den samme stil? Vi forstår, at det kan være et stort valg, og derfor sætter vi altid god tid af til den enkelte kunde, så vi sammen kan snakke om din tvivl og dine ønsker.

På den måde skaber vi en tryg stemning, hvor vi i samarbejde finder frem til en perfekt klipning, der passer til dig. Vi er både kreativt og fagligt dygtige og giver dig gerne inspiration og gode tips til, hvilken frisure og hårfarve der matcher dig.

Få et dameklip i København af en dygtig damefrisør

Det kræver stærk faglighed og flere års erfaring at skabe en smuk, ny frisure til kvinder. Hos Hair By S har vi alle den 4-årige frisør-uddannelse og mange års erfaring som frisør.

Derudover går vi højt op i at følge modens tendenser, og vi opdaterer løbende vores kompetencer ved at deltage i diverse kurser. Du kan se vores priser på dameklip her.

Vi bruger professionelle hårprodukter fra Oway, Maria Nila og Kevin Murphy, og vi hjælper dig gerne med at finde de rette hårprodukter, så du kan fortsætte med at pleje dit hår bedst muligt hjemme.

Bestil tid til dameklip

Vores salon ligger centralt på Ordrupvej i Charlottenlund. Kom forbi salonen og hør, hvad vi kan tilbyde dig. Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, er du velkommen til at kontakte salonen på telefon 31109898 eller på e-mail sanne.hamburger@gmail.com. Bemærk, at mailen ikke kan bruges til tidsbestilling.

Vi glæder os til at se dig.