Smuk brudeopsætning til den store dag

Drømmer du om at få sat dit hår i den smukkeste brudeopsætning til den store dag? Håropsætning til et bryllup er en svær disciplin, og derfor vælger mange af vores kunder at få hjælp, så de kan nøjes med at glæde sig til ceremonien og festen.

Hos By-S forstår vi det gode håndværk. Derfor kan du roligt læne dig tilbage og se frem til en romantisk dag, når vi hjælper dig med en vidunderlig brudeopsætning af dit hår.

Kontakt os på 31109898, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Vi sætter bruden i centrum

Hver eneste kunde får vores fulde opmærksomhed, og det er selvfølgelig ikke anderledes, når vi laver håropsætning til et bryllup.

Vi tager os god tid, når vi guider og vejleder dig i den helt rigtige brudeopsætning, der både passer til din ansigtsform, brudekjole og dine drømme. Vores mål er, at du skal forlade vores salon i godt humør og med sommerfugle i maven.

Professionel frisør til brudeopsætning

Det kræver mange års erfaring og stor faglighed at skabe en smuk og holdbar brudeopsætning. Hos By-S har alle frisører den nødvendige baggrund, der gør det muligt at lave en smuk håropsætning, hvad end du ønsker en løs eller stram frisure.

Derudover følger vi hele tiden med i de nyeste trends og udvikler vores kompetencer, så vi kan kreere lige præcis den håropsætning til dit bryllup, som du drømmer om.

Bestil tid til brudeopsætning

Du er mere end velkommen til at besøge os i salonen, hvis du er på udkig efter en frisør til dit bryllup i København. Vi tager meget gerne en snak med dig, hvor vi sammen kan snakke om mulighederne for din brudeopsætning.

Du kan booke en tid ved at ringe til os på 31109898 eller via vores online booking.

Vi glæder os til at se dig.