Elevklip

Hos Hair By S, tilbyder vi elevklip ved vores behandlinger. Vi går ikke på kompromis ved vores behandlinger, og vores elevklip lever derfor altid op til salonens standard. Elevklip er en skøn mulighed for dig som ønsker at spare lidt penge på din behandling ved at vælge en frisørelev – dog uden at gå ned på kvaliteten.

Du finder salonen på Ordrupvej 64, 2920 Charlottenlund. Har du spørgsmål til vores elevklip eller andre behandlinger, er du altid velkommen til at komme forbi eller ringe på tlf. +45 31 10 98 98.

Vi tilbyder frisør elevklip

Vores frisør elevklip, bliver ligesom alle vores andre behandlinger udført udelukkende med miljøvenlige produkter. Hair By S er en grøn frisør, så du kan nyde et skønt elevklip uden at skulle vælge mellem kvalitet og miljø. Vores produkter lever op til vores høje kvalitet, mens de på samme tid skåner dit hår, hovedbund og kloden.
Kom forbi vores salon og få et frisør elevklip, mens du nyder en afslappende hovedbundsmassage og en kop kaffe. Når du vælger en økologisk frisør, er det selvforkælelse med god samvittighed.

Hair By S tilbyder frisør elevklip til alle som ønsker en økologisk frisør, uden at gå på kompromis med kvaliteten og resultatet. Da vores elevklip, såvel som alle andre behandlinger, kun benytter skånsomme produkter, uden unødvendige kemikalier, er vores salon også egnet til dig som er gravid eller allergisk.

Ønsker du inspiration til din næste frisure, kan vi ved vores frisør elevklip også tilbyde dig vejledning i hvilken stil, der passer bedst til dig. På vores Instagram profil kan du se et udvalg af vores klipninger og blive inspireret.

Bestil tid til elevklip

Ønsker du at bestille tid til et elevklip, kan du benytte dig af vores online booking. Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at ringe på tlf. +45 31 10 98 98 eller via mail på sanne.hamburger@gmail.com.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Hair By S i Charlottenlund.