Kvalitetsbevidste frisører i Charlottenlund

Hos Hair By S stræber vi hver dag efter at kombinere kvalitet, økologi og smukt hår, som vores kunder bliver glade for. Flot hår behøver nemlig ikke være et resultat, der er skabt med unødvendige kemikalier.

Vi ønsker at være frisører i Charlottenlund, som du føler dig tryg ved at besøge. Derfor giver vi os god tid til dig som kunde, så du får lige præcis det hår, du drømmer om.

Sanne Zangenberg Hamburger

Sanne Zangenberg Hamburger er ejer af Hair By S og blev udlært som frisør fra Peter Adamsen i 1992.

I årene efter boede Sanne i både Belgien og Italien, hvor hun sugede den europæiske stil til sig. Ikke fra modeshows, men fra dagligdagen og de virkelige trendsættere. Sanne har beholdt sin passion for lækker stil gennem alle årene, og da hun kom tilbage til Danmark, byggede hun hurtigt en stor og solid kundekreds op.

Efter 10 år som ansat i salon ønskede Sanne at stå på egne ben, og det blev til åbningen af frisør Hair By S. Her lægger hun vægt på den gode oplevelse, som skal gå hånd i hånd med bæredygtighed, som ligger Sanne meget på sinde. ”Vi skal aflevere en bedre verden til vores børn, end den vi selv fik” er Sannes motto. ​

 


Liv

I 2017 blev Liv udlært frisør fra frisørskolen CPH West og bestod sin svendeprøve med ros. Siden hun blev færdig, har hun arbejdet hos Hair By S sammen med Sanne.

Liv har altid vidst, at hun ville være frisør, og hun brænder virkelig for sit fag og går jævnligt til kurser og opvisninger for at kunne vejlede sine kunder bedst muligt.

Hun følger også meget med på de sociale medier og ved, hvad der rør sig i alle aldersgrupper, hvilket gør, at hun er god til at behandle alle aldersgrupper, lige fra børn til ældre. Hun sætter en stor ære i at se sine kunder forlade salonen efter en behandling, glade og tilfredse med resultatet.

 

 


Laura

Er fjerde års elev, hos Hair By-S, hvoraf hun i november 2024 bliver færdigudlært. Laura er i fuld gang med klipninger i salonen, men det hun elsker aller mest, er at lave herreklipninger, samt striber. Det er værdifuldt for Laura at alle kunder føler sig velkomne i salonen — og at de får en salonoplevelse der er ren selvforkælelse.

 

 

 

 

 


Mie

Er tredje års elev hos Hair By-S og er færdigudlært i september 2025. Mie er igang med at lave farvebehandlinger i salonen og elsker de muligheder der er for at være kreativ med farverne og skabe et spil i håret. Mie elsker det sociale liv i salonen og sigter stærkt efter at give alle en god kundeoplevelse.

 

 

 

 

 

 


Økologiske frisører i Charlottenlund

Søger du en økologisk frisør i København? Hos Hair By S ønsker vi at passe på jorden, og det gør vi ved at bruge økologiske hårprodukter, der både er skånsomme for dig og miljøet. Det betyder ikke, at vi går på kompromis med resultatet af din behandling. Flot hår behøver ikke skrappe produkter – tværtimod.

Som frisører i Charlottenlund kan vi både være økologisk frisør for dig i København, Gentofte og det øvrige Nordsjælland.