Få et herreklip i København, mens du nyder en kop kaffe

Som frisør til mænd har vi hos Hair By S mange års erfaring med herreklip i alle længder og stilarter. Er du i tvivl om, hvilke frisurer til mænd der vil klæde dig?

Vi hjælper og vejleder dig. Hvad enten du synes, der skal ske noget nyt og gerne vil være med på de nyeste hårtrends, eller hvis du ønsker et traditionelt herreklip, som er nem og hurtig at sætte.

Få et herreklip i København, og nyd en kop kaffe, mens du bliver klippet og får en behagelig pause.

Frisør til mænd med god tid til den enkelte kunde

Hos Hair By S sørger vi for at have god tid til hver eneste kunde. På den måde har vi mulighed for at fokusere på dig og dine behov samt hjælpe dig med inspiration til de nyeste hårtrends. Det giver os bedst mulig chance for at give et succesfuldt herreklip i København.

Der er et væld af frisurer til mænd, men frygt ikke. I samarbejde og på baggrund af vores kreative kompetencer finder vi den klipning, der passer bedst til dig og din stil.

Kreativ og professionel herrefrisør nær dig

Vores salon ligger centralt på Ordrupvej i Charlottenlund. Vi er derfor tæt på dig, der gerne vil have et herreklip i København eller kommer fra Gentofte og søger en herrefrisør.

Alle frisører hos Hair By S har en solid faglighed og flere års erfaring. Derudover har vi alle den 4-årige frisøruddannelse. Derfor kan vi garantere, at vi skaber flotte frisurer til mænd, hvor det gode håndværk er synligt for alle omkring dig.

Bestil tid til herreklip i København

Vil du have en frisure lavet af en økologisk frisør til mænd? Du er altid velkommen til at besøge os i salonen i Charlottenlund, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan også kontakte os på 31109898 eller på sanne.hamburger@gmail.com. For tidsbestilling kan du enten ringe til os eller benytte vores online booking.

Vi ser frem til dit besøg.